Dealkoholizace piva a vína

Odstranění alkoholu z piva / vína

  • kontinuální nízkoteplotní vakuová rektifikace zajišťující šetrné odstranění alkoholu
  • selektivní separace alkoholu s minimální ztrátou aroma
  • snížení obsahu alkoholu na méně než 0,1 % hm.
  • optimální adaptace na různé produkty a receptury
  • průmyslový alkohol jako vedlejší produkt připraven k okamžité distribuci
  • produkt dealkoholizace je veden do HGB zařízení, kde je doplňován na původní stupňovitost a dále do CDS, kde je dosycen CO2
  • v jednotce rekuperace jsou dávkovány zpět získané aromatické látky z výstupního produktu
  • alkoholové páry jsou kondenzovány a zchlazeny

Technická data:

  • výkon: 4 - 100 hl/h i více                     
  • teplota v koloně: 43 – 48°C
  • materiály: AISI 304 (1.4301), AISI 316 L (1.4403), jiné na přání 
Dealkoholizace
Dealkoholizace
© 2011  |  Centec automatika, s.r.o.  |  Pekařská 8/601, 155 00 Praha 5  |  +420 257 084 111  |  www.centec.cz