Dealkoholizace piva a vína
Odstranění alkoholu z piva / vína
- kontinuální nízkoteplotní vakuová rektifikace zajišťující šetrné odstranění alkoholu
- selektivní separace alkoholu s minimální ztrátou aroma
- snížení obsahu alkoholu na méně než 0,1 % hm.
- optimální adaptace na různé produkty a receptury
- průmyslový alkohol jako vedlejší produkt připraven k okamžité distribuci
- produkt dealkoholizace je veden do HGB zařízení, kde je doplňován na původní stupňovitost a dále do CDS, kde je dosycen CO2
- v jednotce rekuperace jsou dávkovány zpět získané aromatické látky z výstupního produktu
- alkoholové páry jsou kondenzovány a zchlazeny
Technická data:
- výkon: 4 - 100 hl/h i více
- teplota v koloně: 43 – 48°C
- materiály: AISI 304 (1.4301), AISI 316 L (1.4403), jiné na přání